Follow us on Twitter! Find us on Facebook! Find us on LinkedIn!
Over Ons | Contacteer | Jobs
 
Administratie firmawagens & prijsvraag

mei 22, 2012 - ondernemen met BeanPole

Vandaag kregen we de vraag van het sociaal secretariaat om de effectieve cataloguswaarde van al onze voertuigen te bepalen. Dit zou de oorspronkelijke waarde zijn van de voertuigen, inclusief alle opties, zonder kortingen, vermeerderd met de BTW op de effectieve … Lees verderBlog
Opleidingen

Van bij de opstart in 1999 vormden onze opleidingen de basis van BeanPole bvba. Hoewel de diversiteit van de opleidingen bij de start erg groot was (gaande van webtechnieken over grafische technieken zoals Flash, Photoshop en Illustrator tot programmeertechnieken zoals ASP, PHP, PERL, .NET en JAVA), werd langzamerhand gespecialiseerd naar het EJB-domein en de randtechnieken noodzakelijk om breed gevormde Java consultants af te leveren. Door deze specialisatie is het ook mogelijk om de lat in zake kwaliteit zeer hoog te leggen en is het ook mogelijk om de laatste ontwikkelingen zeer snel in te passen in het opleidingsaanbod.

Sinds 2002 werden tevens meer dan 60 programmeurs succesvol voorbereid en begeleid voor diverse Oracle Java (voorheen Sun) examens.

Overzicht Opleidingen

In het overzicht hiernaast kunt u al onze kant-en-klare opleidingen bekijken met per onderdeel specifieke informatie zoals: inhoud, duur en voorkennis. Het is ook mogelijk deze specifieke informatie te downloaden als pdf bestand. BeanPole biedt opleidingen in volgende categoriëen aan:

Deze opleidingen kan u boeken om bij u op het bedrijf te laten doorgaan. U betaalt enkel de dagprijs van de docent, ongeacht het aantal deelnemers en het gewenste aantal syllabi afhankelijk van het aantal deelnemers aan de opleiding. Onze opleidingen zijn geheel Nederlandstalig en wij beschikken bovendien over volledig uitgewerkte Nederlandstalige syllabi.

Opleidingen op Maat

Naast de afgewerkte opleidingen kan u bij ons tevens terecht om een opleiding op maat samen te stellen.

Enkele voorbeelden:

  • In de cursussen werken wij met Eclipse, MySQL, Apache Tomcat en JBoss. Als u binnen uw bedrijf een andere voorkeur hebt, is het eventueel mogelijk deze in te passen. De oefeningen worden dan uitgewerkt naar uw voorkeur.
  • U hebt nood aan een opleiding die bestaat uit delen van verschillende afgewerkte cursussen? Het is mogelijk om deze onderdelen samen te voegen tot één volledige opleiding die beantwoordt aan uw behoefte.
Hebt u nog bijkomende vragen of interesse in een opleiding die niet in de lijst voorkomt, aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren:

via mail: opleiding@beanpole.be
telefonisch: +32 (0)9 224 42 17