Follow us on Twitter! Find us on Facebook! Find us on LinkedIn!
Over Ons | Contacteer | Jobs
Solutions

BeanPole stelt niet enkel Java-consultants ter beschikking voor outsourcing; uw kleinere project-uitdagingen kunnen we desgewenst ook op onze eigen kantoren aanpakken! Bij grotere projecten is het echter aangeraden deze zo dicht mogelijk bij de klant uit te voeren.

Open-Source Projecten

BeanPole werkt ook actief mee aan enkele prestigieuze open-source projecten.

iText

iText is vrije software waarmee PDF-bestanden gegenereerd kunnen worden vanuit een Java- of een C#-programma. BeanPole leverde volgende bijdragen:

 • iText Demo - Om de bruikbaarheid van iText aan te tonen ontwikkelde BeanPole een webapplicatie waar bedrijven hun eigen gepersonaliseerde facturen in PDF kunnen genereren, op basis van gegevens in een database. Deze demo werd from scratch ontwikkeld, gebaseerd op de specificaties van de lead developer van het iText project.

  (Keywords: iText, JSF, Servlets, Spring, Hibernate)

 • Calls2PDF - De laatste jaren is het Android-framework fel in populariteit gestegen. Een geporteerde versie van iText liet niet lang op zich wachten. Calls2PDF is een kleine Android-applicatie waarmee de gebruiker een overzicht van de telefoongesprekken kan genereren in PDF.

  (Keywords: iText, JSE, Android SDK, Maven, Eclipse, AVD-plugin)

 • iText XMLWorker - De XMLWorker is een project binnen iText dat in staat is HTML-pagina's om te zetten naar PDF. Een belangrijke troef is dat ook de CSS-stijlen van de HTML-pagina's toegepast worden op de uiteindelijke PDF.

  (Keywords: PDF, iText, Maven, OSGI, XML to PDF)

GeoMajas

GeoMajas is een vrij en open-source GIS-framework dat gebruikt kan worden om webapplicaties te ontwikkelen. Via GWT kan de geospatiale data van de server heel interactief in een browser weergegeven worden.

 • In 2008 werd door BeanPole Open Street Map-functionaliteit geïntegreerd in GeoMajas (toen nog MAJAS genaamd).

  (Keywords: GEO API 2.0, XML, SAX)

 • Bij de codesprint voor de release van GeoMajas 1.6 zorgde BeanPole onder andere voor het remasteren van de client-side Dojo-interface en het toevoegen van nieuwe widgets, evenals verscheidene kleine bugfixes.

  (Keywords: GIS, Dojo, GeoMajas)

Varia

Enkele andere projecten die BeanPole uitvoerde:

Gemeenschapsscholen Gent

Voor de Gemeenschapsscholen Gent ontwikkelde BeanPole een eID-registratiesysteem.

Persgroep, Belgium

De Persgroep gebruikt iText voor verschillende pdf creërende processen, zoals het schalen van advertenties om de ruimte op een pagina te optimaliseren. Voor het Nina-project hadden ze een generieke aanpak nodig voor het aanmaken van vouchers, gebaseerd op informatie aangeleverd door de adverteerder.
Info: http://www.persgroepadvertising.be/nl/magazines/titels-tarieven/nina/keyfacts

Citi Bank, Verenigde Staten

Citi Bank (VS) gebruikt iText als een geïntegreerd stuk binnen hun software voor het screenen van potentiële klanten. Omdat ze hun interne software volledig wilden vervangen, huurden ze BeanPole in om het rapport creatie proces van nul te herschrijven.