Follow us on Twitter! Find us on Facebook! Find us on LinkedIn!
Over Ons | Contacteer | Jobs
 
Administratie firmawagens & prijsvraag

mei 22, 2012 - ondernemen met BeanPole

Vandaag kregen we de vraag van het sociaal secretariaat om de effectieve cataloguswaarde van al onze voertuigen te bepalen. Dit zou de oorspronkelijke waarde zijn van de voertuigen, inclusief alle opties, zonder kortingen, vermeerderd met de BTW op de effectieve … Lees verderBlog
Common Object Request Broker Architecture (CORBA)

Inhoud

De beperking van RMI zit in het feit dat beide objecten die willen communiceren Java objecten moeten zijn. Om dit probleem op te lossen werd CORBA (Common Object Request Broker Architecture) in het leven geroepen, een platform onafhankelijke standaard voor communicatie tussen objecten uit verschillende programmeeromgevingen. Het netwerkprotocol dat hierbij gebruikt wordt is IIOP (Internet InterORB Protocol)

Inhoudstafel

  • CORBA
  • Java IDL
  • RMI-IIOP

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor ervaren programmeurs die client-server applicaties willen leren ontwikkelen. Het is tevens de noodzakelijke voorbereiding op de cursus Enterprise JavaBeans.

Syllabus

Voor deze cursus wordt gebruik gemaakt van een op maat gemaakte syllabus waarin theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Voorbeelduitwerkingen van de oefeningen worden ter beschikking gesteld. Dit stelt de cursist in staat ook na de cursus zelfstandig een aantal oefeningen te maken.

Taal

De syllabus en de lessen zijn in het Nederlands.

Duur

1 dag

Voorkennis

Goede kennis van Java de basis en geavanceerde technieken.